Søk

jummi beauty for you and me
Trenger du hjelp? info@jummi.no

FAQ

På denne siden finner du spørsmål og svar (FAQ) som andre kunder har spurt om tidligere og som vi tror mange lurer på. Har du andre spørsmål? Bruk chatten nede til høyre eller send oss en mail på info@jummi.no.

Kurs

Må man være helsepersonell for å bli kurset hos dere?

Ja, våre behandlinger er medisinske, og derfor kurser vi kun autoriserte sykepleiere, leger og tannleger.

Må man på kurs før man kan bestille produkter?

Ja, kun sertifiserte kursdeltakere får tilgang til å bestille produkter i Jummi. Du vil få tilgang etter kurset. Er du allerede sertifisert? Ta kontakt med kurs@beautymedial.no for å opprette bruker.

Hvor lenge varer kursene?

Dette varierer fra kurs til kurs. Du finner mer informasjon under selve kurset. Vi har som regel kurs over 1 eller 2 dager.

Når får man sertifisering og diplomer etter kurs?

Dette får du på slutten av kurset.

Kan man bestille produkter på selve kursdagen?

Ja, du får kjøpt med deg produkter etter kurset. Vi setter opp forskjellige startpakker ut i fra hva du ønsker å jobbe med i din klinikk. Det vil også være gode tilbud på produktene denne dagen.

Vi er en hel klinikk som ønsker kurs. Har dere noen rabatter hvis vi er flere?

Ja. Kommer man 2 eller flere fra samme klinikk så kan dere ta kontakt med oss for å avtale en rabattert pris. Vi skreddersyr også startpakker for kursdagen, og er dere flere fra samme klinikk og dere kjøper den største startpakken, vil vi gi hver 2. deltaker gratis kurs.

Bestilling

Hvor lenge tar det før man får produktene?

Fra 1-2 virkedager.

Er Jummi.no den eneste nettsiden som selger disse produktene?

Ja, Jummi har agentur på både MINT trådløft og PBserum i hele Scandinavia.

Er det mulig å handle andre produkter enn de som ligger i nettbutikken?

Ja. Vi har et nært samarbeid med en av Oslo`s  fremste klinikker, og det er fullt mulig for oss å handle derifra og sende ut andre produkter enn dem som finnes i nettbutikken vår. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Hvis vi ønsker produktene samme dag, er det muligheter for drop in?

Ja, vi har lager i Vogts gate 56. Det er bare å komme innom i våre åpningstider, så pakker vi produktene med det samme. Vi sender faktura i ettertid. Våre åpningstider er 09-20 mandag- fredag ,og 10-18 på lørdager.

Hvorfor er det billigere å kjøpe Juvederm fillere hos dere kontra hos leverandøren?

Vi vet hvor dyrt det kan være for mange klinikker å handle varer av god kvalitet. Vi ønsker å gi små aktører muligheten til å kjøpe kvalitetsvarer til en rimeligere pris.

Agenturer

Hva er MINT trådløft?

MINT trådløft er en behandling med PDO- tråder som man plasserer under huden for å gi løft i ansiktet. Dette er altså et ikke- kirurgisk ansiktsløft.
Trådene har påstøpte tagger i begge ender, som fester seg i vevet og drar huden oppover på en veldig naturlig måte.  Perfekt for å løfte tunge øyenbryn, minimere nasolabiale – og marionettelinjer, framheve kinnben og kjevelinjen, og redusere overflod av hud på hals, blant annet.

Hva er PBserum MEDICAL?

PBserum MEDICAL er en nyteknologisk behandling som er unik fra noe annet på markedet. Her blandes og injiseres ekstremt aktive enzymer for å bedre fibrotisk vev. Vi skiller mellom tre varianter: HIGH, MEDIUM og LOW, som har forskjellige sammensetninger av enzymene kollagenase, lipase og lyase.
HIGH inneholder mest kollagenase og brukes i behandling mot cellulitter, strekkmerker,  arr og slapp hud.
MEDIUM inneholder mest lipase, og behandler lokale fettansamlinger over hele kroppen. Noen eksempler er dobbelthake, underarmsfett og ryggfett.
LOW inneholder like mye av alle tre enzymene og har en veldig god effekt på oppstramming på ansikt og hals, samt at den har en væskedrenerende effekt, og dermed behandler blant annet poser under øynene og væskefylte bein.

Hva er PBserum Cosmeceuticals?

PBserum Cosmeceuticals er en enzymteknologi som brukes i hudbehandling. Det finnes i fem ulike varianter: Hyaluronic, Extreme Firmness, Equilibrium, Multivit og Radiant.
Med disse serumene kan vi jobbe med mange forskjellige hudtilstander. Produktet er perfekt for en helt fantastisk glød og er absolutt veien å gå for å oppnå en sunn og frisk hud. Vi kan jobbe med blant annet fuktighet, akneproblematikk, oljete hud, store porer, oppstramming, antiaging, ujevn hudstruktur og en svekket hudbarriere.
Våre produkter
Våre kurs
Behandlinger
Våre produkter
Våre kurs
Behandlinger

Abonner på vårt nyhetsbrev og få
10% rabatt på din første bestilling

Tilbake til toppen
Produktet er lagt til i handlekurven din