Søk

jummi beauty for you and me
Trenger du hjelp? info@jummi.no
0(0)

MINT Lift – Trådløftkurs for leger

  • Kategorier Hudpleie
  • Varighet 7h 30m
  • Totalt antall påmeldte 0
  • Sist oppdatert 25. august 2021

Beskrivelse

Verdensledende MINT Lift (Hansbiomed) er ENDELIG kommet til Norge. Trådløft er en av de mest økende behandlingene i verden. Kurset er egnet for medisinsk estetisk helsefaglig personell som dermatologer, plastikkirurger, estetiske leger, erfarne kosmetiske sykepleiere.

BREAKING NEWS

Beauty Medical AS og søsterselskapet Beauty Medical Products AS er en aktør i Norge som lenge har vært foroverlent med tanke på trender og nyskapende teknologi i Norge.

Etter å ha prøvet og feilet, reist oss og fortsatt, så er det endelig tid for å lansere hva vi har jobbet med siste månedene.

Men først et lite tilbakeblikk på hvor vi startet, og hva som skjer i 2021. CEO Sandra Romano var først ute med kursing i LVL og brow lamination via anerkjente Nouveau Lashes, som nå er en hit over hele Norge og faktisk i hele verden. Etterhvert ønsket hun kun å fokusere på medisinsk estetiske behandlinger. Deretter ble Sandra den første kursholderen i Norge på plasma pen, og sertifiserte en haug av behandlere i Norge. Vi tok deretter inn avansert hudsliping, Bloomea, og Carboxytherapy i samarbeid med en annen aktør når ingen hadde hørt om dette tidligere, og nå er dette godt etablert over hele landet. Vi trakk oss ut av dette og inngikk partnerskap med PBSerum og Proteos Biotech som nå disponeres av 42 klinikker i Norge etter førsteårs lansering. Og etterspørselen øker hver eneste dag. I år fikk vi vår etterlengtede KOL doctor til PBSerum – som vi avslører lenger ned. Vi vet at PBSerum er et fantastisk produkt som ikke engang har begynt å vise sine spor der ute. Vi spår at innen 2021 så er vi minst dobbelt så mange klinikker.

Og nå er det enda en ny epoke som starter for oss.

Hvorfor sier vi dette?
Fordi vi alltid ønsker å være de første i bransjen som vil tilby de beste behandlingene, med den nyeste teknologien. Vi forsøker å være tidligst ute med teknikker som eliminerer komplikasjoner, mindre invasive behandlinger som krever mindre nedetid, og resultater som varer. Folket ønsker som regel gode resultater uten at det merkes på hverken kroppen eller at andre skal se det for tydelig. Derfor er vi alltid i forkant. Vi har mange planer de kommende årene innen det medisinsk estetiske. Og nå starter nok en ny ferd i vår kursverden.

Verden forandrer seg
Norge er ikke akkurat kjent for å stille seg først i køen når det gjelder nyheter i den medisinsk estetiske verden, men er det en ting som er sikkert, så er det at lille Norge begynner å ta seg opp. Behandlerne er ikke like konservative, og behandlerne begynner å forstå at de er nødt til å holde seg oppdatert på det som skjer i utlandet eller så mister de pasienter. Og ikke minst så har pasientene modnet. Behandlingene i vår bransje er ikke lenger for fine fruer på Frogner, men også for Laila og Trude. Og dette legger opp til et mer akseptert samfunn for å modifisere utseendet. Skjønnhetsbransjen har aldri før hatt større vekst enn nå, og det er spådd en fantastisk vekst de kommende tiårene.

MINT Lift – hvordan kom vi oss frem til dette?

Det var helt tilfeldig at vår CEO og kosmetiske sykepleier Sandra Michelle Romano kom over noen leger i noen offentlige forskningsartikler hun leste. Disse legene viste seg å ha over 140.000 følgere på sosiale medier (og det var ikke bare en kjendislege, men mange). Etterhvert oppdaget Sandra at disse legene snakket så varmt om et fantastisk produkt – nemlig «MINT Lift». Dette produktet hadde ikke vi i Norge, og det var heller ikke en eneste leverandør av PDO-tråder her. Derfor måtte vi dykke dypere ned i dette. Vi begynte å finne videoer på nettet, og grave dypere ned i hvilke klinikker som tilbød MINT Lift. Klinikkene vi fant var de absolutt største kjendisklinikkene i Hollywood, Los Angeles og Miami. Dette virket så spennende. «Tenk å få dette inn til Norge», var det eneste vi tenkte på. Denne veien måtte være lang og tung, og sjansene for å få eksklusivitet på disse fantastiske produktene var, for å være ærlig, minimal.

Etter mange møter, Zoom-møter og treninger endte det med at Beauty Medical Products AS tilslutt fikk eksklusiv distribusjonsrettsavtale med Hans Biomed. Dette var jammen ikke enkelt. Men, vi GREIDE det! De samarbeider med de største legemiddelprodusentene i verden, og de som har eksklusiv distribusjonsrett må kunne backe opp mange års track record for å få til et møte bare. Men vi kunne vise til tidligere agenturer og en track record som har slått alle recorder tidligere, og derfor var forhandlingene i gang.

HansBiomed

HansBiomed er en global leverandør av biomedisinsk og medisinsk utstyr, med hovedkontor i Korea og en historie på mer enn 20 år. Basert på teknologiske innovasjoner og ny produktforskning, skaper HansBiomed alltid nye produkter som ikke finnes noe sted i verden.

Selskapet er godt etablert i over 100 land og deres merke MINT er den største leverandøren av tråder over hele verden. Kvaliteten på deres tråder viser seg å være hele 4 ganger sterkere enn andre merker på markedet. Trådene har naturligvis CE-merking og FDA-godkjenning. Etter å ha utført nok behandlinger med den første prøveorderen var det ingen tvil. Dette måtte vi ta inn. Resultatene ble noe HELT annet enn trådene vi hadde testet ut tidligere. Vi ble helt lamslåtte av hvor bra dette faktisk var.

Dr. Irfan Mian – MINT Lift Europe sin egen Key Doctor

Det er med stolthet at vi kan introdusere mannen som har utført flest trådløftbehandlinger i hele verden, Dr. Irfan Mian fra London, UK. Dr. Mian har vært lektor på King ´s College Medical school i 15 år nå, og er en anerkjent forfatter på PDO-tråder i bl.a. Aesthetic Journals.

https://aestheticsjournal.com/news/the-association-of-pdo-threads-uk-conference-london

MINT Lift kurs
Standariserte protokoller og kursinformasjon

Sertifiseringsprogrammet til MINT Lift har en helt unik opplæringsfilososi. Alt er strømlinjeformet og likt i alle land, og alle priser er de samme i alle land. Her kan du være sikker på at du får den ultimate hands-on treningen og den teoretiske bakgrunnen for å utføre trygge og effektive trådløftsbehandlinger med et fantastisk resultat. Vedlagt ligger MINT kursinformasjon med de ulike nivåene på treningene. Her starter du på Nivå 1 og etter dette kan du mikse Nivå 2 og 3 samtidig f.eks. Du kan også kjøre nivå 1, 2 og 3 på samme dag. Ved kjøp av 2 kurs får du 10 %, og ved kjøp av 3 kurs får du 20 % avslag.

MINT Lift prislister og oversikt
MINT Lift brosjyre
Kan sendes ved forespørsel.

Hvorfor trådløft?

Vi er alle kjent med hva som skjer med huden og dens elastisitet når aldringen slår inn. Tyngdekraften tar oss alle, enten vi liker det eller ikke. Botox og fillere har lenge vært på markedet. Men når store partier av huden blir slapp og trekkes nedover er det ikke alltid vi kan jobbe med kun Botox og filler, og derfor tyr flere til mer drastiske tiltak som plastisk kirurgi. Det har lenge vært et vakuum mellom kosmetiske behandlinger som botox og fillere og plastisk kirurgi. Det er dette vakuumet MINT Lift dekker. Med MINT Lift oppnår du tilnærmet samme type resultat som kirurgiske inngrep, men med minimal nedetid og smerte. Holdbarheten er kortere, og terskelen for å gjøre noe man har tenkt over lenge kan bli mindre.

Med MINT Lift kan vi oppnå resultater som:

Hjerteformet ansikt, høyere kinnben, kontur
Eksotisk, «cat eye» kontur
Skarpt, definert kjeveben
Glatte ut smilelinjer, rynker under øyne, rynker på overleppe
Øyebrynsløft
Panneløft
Glatte ut hals, oppstramming
Løfte kinn/kjeve
Body lift (egne kurs for dette)

Hvorfor skal du melde deg opp?

MINT – minimally invasive non-surgical treatment
Etterspørselen på trådløft er utrolig stor og vokser for hver dag
MINT er ene og alene om trappetrinnsprogrammet som sikrer deg som trygg behandler
Enkelt å bestille MINT-tråder direkte fra nettbutikken vår (kommer om ca. 14 dager, inntil dette bestill på ordremailen: ordre-alfakrøll-beautymedical.no)
Lær komplikasjoner og hva man gjør med dette
Trådene er av verdens høyeste kvalitet, uansett hvilken tråd eller merke det er
MINT er en av få trådmerker som både er CE-merket og FDA-godkjent
Trådene er laget av polydioxanone
Polydioxanon er biologisk nedbrytbar polymer som er mye brukt under kirurgi med absorberbare suturer
Patenterte 360°, 3D helical barbs, molding pressed high-technology tråder
Den eneste PDO-tråden med 3-års holdbarhet fra produksjonsdato
Klinisk studert
12-18 måneders resultat
Trådløft er kommet for å bli
Vi er første PDO-leverandører i hele Norge
Vi er Norges eneste MINT Lift-distributør

Er du fortsatt i tvil?

For oss var det viktig å få med noen på laget som er blant de aller beste i landet i dermatologi. Vi satte oss ned å så på mulighetene, og så kom det til oss. Vi må jo selvsagt ha med oss «The Skin Father» himself. Etter noen møter ble det avklart. Og vi kunne ikke vært lykkeligere.
Etter første møte var det ingen tvil. Vi gjorde en hands-on training med han, og allerede etter første behandling var han overbevist om at dette virkelig var så bra som vi også hadde opplevd.

Det er med en stor glede at vi endelig kan avsløre MINT og PBSerum sin nye KOL (Key Opinion Leader) – Dr. Michael Zangani (PhD). Dr. Michael Zangani har en PhD i kosmetisk dermatologi og jobber som dermatolog på Volvat i Oslo og Fredrikstad. I tillegg sitter den anerkjente hudspesialisten i Dr. Zein Obagi sitt ZO Faculty i Los Angeles (Zo Skin Health). Dr. Zangani er en ettertraktet foredrags- og kursholder i Norden, og det blir så gøy å få jobbe med en av de absolutt aller beste i bransjen.

Dette er kommet for å bli, og nå kan du melde deg opp og bli en del av MINT-familien. Vi gleder oss til å se dere igjen!

Neste hands on training:
Pris for Level 1: 6000,-, Level 2: 10.000,-, Level 3: 10.000,-
Kvantumsrabatt 3 kurs: -20%
Samlet kurspris: 20.800,-

Dato:
19.2
Level 1: kl 10-12
Level 2: kl 13-15
Level 3: kl 16-18

22.2
Level 1: kl 10-12
Level 2: kl 13-15
Level 3: kl 16-18

26.2
Level 1: kl 10-12
Level 2: kl 13-15
Level 3: kl 16-18

Meld deg opp ved å sende en mail til kurskoordinator nå! Kursene fylles opp meget raskt da det er begrensede plasser pga Covid restriksjoner og smittevern.

Om Instruktøren

0 (0 vurderinger)

6 Kurs

2 studenter

Gratis
Tilbake til toppen
Produktet er lagt til i handlekurven din