Søk

jummi beauty for you and me
Trenger du hjelp? info@jummi.no
0(0)

Kurs i Bloomea (Makro-eksfoliering/hudsliping)

  • Kategorier Hudpleie
  • Varighet 7h
  • Totalt antall påmeldte 0
  • Sist oppdatert 25. august 2021

Beskrivelse

Har du lyst til å starte innen skjønnhetsbransjen men ikke helt vet hvordan du skal starte? Ønsker du å starte med noe rimelig, som genererer gode penger og som gir ekstremt gode resultater og i tillegg ikke ha noen utdannelse eller forkunnskaper? Da er Bloomea midt i blinken for deg!

Innhold:
Bloomea er en behandling som har vunnet beste innovasjonsbehandling 7 år på rad i 5 ulike land. Dette er ikke uten grunn. Endelig en smertefri behandling mot strekkmerker, arr og pigmentflekker med dokumentert effekt!

Le Modeling Blooméa® er en behandling som består av 3 innovasjoner til å oppnå en god resultat i hudoverflaten helt uten smerter. Dette erfarer plastisk kirurger og hudterapeuter i Frankrike etter 10 års utprøvelser.

Bloomea hudpleie:
Opprinnelig ble behandlingen brukt til å redusere arr på huden etter operasjoner. Etter flere års forskning gir behandlingen gode resultater med dokumentert effekt. Mer enn 10 år siden ble det utviklet denne effektive, sikre og smertefrie apparatet helt uten plastisk kirurgi!

Etter flere år med omfattende research og utprøvelser har vi utviklet den innovative og revolusjonerende apparat for profesjonelle salonger med Optimal Blooméa® Macro-eksfoliering – Optimal på en sikker og effektiv måte, en revolusjonerende og moderne teknologi som er designet til bruk for profesjonelle hudterapeuter. Blooméa® glatter ut hudstrukturen, den er enkel og instinktiv. Den er hygienisk og helt trygg å bruke og oppnår forventet resultat når man kjører på en kur og følger etterbehandlingsråd.

For å optimalisere behandlingen, ble det utviklet den andre innovasjonen: Blooméa® høyfrekvens Microvibrasjons massasje, som strammer og plumper huden samtidig som den stimulerer til å produsere kollagen og elastin i lærhuden. Innovasjonen ble ytterligere utviklet og optimalisert med: Lysterapi (633 nm).

1. Makro-eksfoliering:
Et slipehode settes i apparatet. Når den er slått på begynner slipehodet å svinge med høy frekvens. Slipehodet har finkornet overflate som eksfolierer hudoverflaten lag på lag: Dette er prosessen med makro-eksfoliering. Personen føler seg helt regenerert ren på en smertefri måte. Vær obs på at huden kan være noe rød og det kan svi, derfor er det meget viktig at man følger etterbehandlingsråd.

2. Mikrovibrasjon:
Etter første steppet med makroeksfoliering fjernes slipehodet, der er det et skånsomt siliconhode. Terapeuten påfører Blooméa®-spesielle krem som inneholder elastin, kollagen og hyaluronsyre. Deretter starter virkningen av den andre Blooméa® innovasjonen: en høyfrekvent mikrovibrasjons-massasje som stimulerer huden, samtidig som det øker produksjonen av elastin og kollagen for å stramme, plumpe, regenerere, styrke og roer ned huden.

3. Lysterapi
Gjennom behandlingen utføres lysterapi som er integrert inne i håndstykket. Den aktive bølgelengden av dette lyset (633 nm), forsterker regenerative effekter av makro-eksfoliering og mikrovibrasjoner på huden.

Bloomea hudpleie

Behandlinger med Blooméa®

Ultimate dyprens med Blooméa®- 60min

Dette er desidert en god behandling for deg som tenker å ta godt vare på huden din og begynner med antiaging. Ved hjelp av Bloomea’s teknologi renses hudoverflaten i dypere nivå, kollagen og elastin blir stimulert til å gjøre jobben sin. Huden blir regenerert, strukturen blir glattere og og sunnere.

Behandlingen starter med rens av huden, etterfulgt med makroeksfoliering av hudoverflaten, så mikrovibrasjon og lysbehandling for å stimulere kollagen og elastin, deretter settes en maske på huden for å optimalisere behandlingen. Du skal senke skuldrene dine med en ansikt og skuldermassasje. Behandlingen avsluttes med påføring av serum og kremer.

Hva kan behandles, hvor mange behandlinger må til, og hvor ofte kan behandlingen utføres?

Hyperpigmentering, strekkmerker, furer, solskadet hud, aknearr, arr, grove porer. Ansikt, hals, decollete eller hender. Avhenging av problem og hudtilstand. 6-10 behandlinger med 1-2 ukers mellomrom.

Viktig at du smører deg daglig med Blooméa® krem, den er spesialtilpasset huden under og etter behandlingen og inneholder ingredienser av førsteklasse.

Vedlikehold: Etterbehandling hver 2-3 måned, avhengig av hudtilstand

Kontraindikasjoner til behandlingen: Skadet hud, sår, 6 måneder etter behandling med f.eks tetracyclin el., diabetes, bruker blodfortynnede, hudkreft.

Målgruppe for kurset

For alle nybegynnere uten forkunnskaper eller utdannelse, hudpleiere og kosmetiske sykepleiere.

Kursmateriell

Kurset inkluderer maskin – (startpakken er ikke inkludert i kursavgiften), internasjonal sertifisering for Bloomea, kursinfo, kaffe og snacks.

Eksamen / sertifisering

Internasjonal sertifisering med diplom gis etter praktisk utførelse på kurset.

Om Instruktøren

0 (0 vurderinger)

6 Kurs

2 studenter

Logg inn for å se priser

Materialer inkludert

  • Kurset inkluderer maskin - (startpakken er ikke inkludert i kursavgiften), internasjonal sertifisering for Bloomea, kursinfo, kaffe og snacks.

Målgruppe

  • Klinikker
  • Beauty Klinikker
  • Behandlere
  • Hudpleiere
  • Kosmetiske sykepleiere
Tilbake til toppen
Produktet er lagt til i handlekurven din